Velkommen til Louisekroen

Louisekroen ligger ved kysten i Bølshavn mellem Gudhjem og Svaneke på Bornholm. I de hyggelige, gamle krostuer er der i mere end 50 år blevet serveret skønne, møre bøffer med hjemmelavet kryddersmør på varme støbejernstallerkner. Kødet er af prima kvalitet, mens tallerknerne er specialfremstillet i 1973 til Louisekroen. Opskriften på det populære, hjemmelavede kryddersmør er hemmelig, så det må man besøge Louisekroen for at prøve.

Menukort og råvarer

Louisekroens menukort er enkelt og overskueligt med udgangspunkt i råvarer af god kvalitet. Vi serverer kun kvalitetskød, hvor smagen og mørheden er helt i top, og hvor leverandørerne har haft fokus på dyrevelfærd. Vores oksekød kommer hovedsageligt fra Finland. Her har man nemlig stadig små bedrifter som i de gode gamle dage. Resultatet er 1.klasses kød. Vores kalvekød er dansk, og igen har vi valgt en leverandør, der ligesom os, vægter dyrevelfærd højt. Kalvekødet kendetegnes ved enestående mørhed og fremragende kvalitet.

Værtspar

Louisekroen er en familiedrevet restaurant, hvor ejerne og værtsparret Jan og Vibeke hygger om deres gæster godt hjulpet af søde unge mennesker fra lokalområdet.

”Vi er selv livsnydere, der elsker at hygge med god mad og vin i rare omgivelser. På Louisekroen har vi forsøgt at skabe et sted, hvor vi selv ville nyde at komme. Her skal både gæster og ansatte have det godt. Her er ingen dresscode og plads til alle. De gode bøffer er i centrum, og opskrifterne til desserterne stammer typisk fra mormors kogebog.  Sådan har det været i mange år, og det er der ingen grund til at ændre på.”