Menukort

Forretter

Dagens forret, se info og pris på tavlen

Snacks serveret med et godt glas Cava
Pris: 95,-

Snegle med kryddersmør
Pris: 95,-

Sprøde kæmperejer med hvidløgsmayo 
Pris: 95,-

Husets salat 
Pris: 35,-

Hovedretter

 I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør, samt bagekartoffel og/eller pommes frites. 

OBS: STOR BØF? 
 
Pris pr. ekstra 100 gr:  Ribeye: +65,- Filet: +75,- Mørbrad: +95,- 

1a Bøf af oksemørbrad ca. 200 gr. 
Pris: 295,-

1b Bøf af oksemørbrad ca. 300 gr. 
Pris: 375,-

2a Bøf af oksefilet ca. 200 gr. 
Pris: 245,-

2b Bøf af oksefilet ca. 300 gr. 
Pris: 305,-

3a Kalve ribeye ca.150 gr. 
Pris: 225,-

3b Kalve ribeye ca.250 gr. 
Pris: 275,-

 

3c kalve ribeye ca. 350 gr. 
Pris: 325,-

4 Krogmodnet svinekotelet med skaft ca. 300 gr.
Pris: 195,-

5 Vegetar hakkebøf 
Pris: 175,-

Tilvalg
Husets salat:
Pris: 35,-

Specialmayo: vælg mellem
Chilimayo, hvidløgsmayo eller estragonmayo
Pris: 10,-

Børneretter

6 Børnebøf, ca. 100 gr. mørbrad 
Pris: 125,-

7 Pasta fra Frennegård med kødsovs 
Pris: 125,-

8 Sprøde kæmperejer med hvidløgsmayo 
Pris: 95,-

Tilvalg:
Pommes frites med remoulade/ketchup
Pris: 35,-
Bagekartoffel med smør
Pris: 35,-
Grøntsagstave
Pris: 35,-
Husets salat
Pris: 35,-

 

Specialmayo: vælg mellem
Chilimayo, hvidløgsmayo eller estragonmayo
Pris: 10,-

Desserter

Dagens dessert, se info på tavlen
Pris: 85,-
Dagens dessert er altid hjemmelavet og opskrifterne kommer typisk fra mormors opskriftsbog.

Louises is-dessert med Bailey´s, vanilieis, kakaomælk og flødeskum

Pris: 85,-
– Uden Bailey´s 
Pris: 65,-

Hjemmelavet Snickerskage
Pris: 85,-

Hjemmelavet hindbærmousse med flødeskum 
Pris: 85,-

Isdessert – serveret med flødeskum og bær
Pris: 85,-

Børne-is med mini-kys og flødeskum
Pris: 45,-

Irish Coffee, 4 cl. whisky 
Pris: 85,-

Kaffe- stempelkande 
Pris: 35,-
Espresso enkelt
Pris: 25,-
Espresso dobbelt
Pris: 35,-
Kaffe, Koffeinfri
Pris: 35,-
The fra A/C Perch 
Pris: 35,-